Pengikut

Selasa, 10 Disember 2013

KP MKN jawab fitnah macai pembangkang


Banjir di Pantai Timur belum menunjukkan tanda reda. Sekalipun air di Kuantan dan beberapa tempat lagi di Pahang sudah mula surut dan mangsa banjir dah mula balik ke rumah masing-masing, situasi di Dungun dan daerah-daerah lain di Terengganu menunjukkan keadaan sebaliknya.

Banjir kali ini dikatakan jauh luarbiasa dari yang selalu dihadapi pada tahun-tahun sebelumnya. Hujan dan jumlah yang selalunya untuk jangkamasa 15 hari turun dalam masa satu hari sahaja. Keadaan ini telah menimbulkan situasi kelam kabut dalam kerja-kerja menyelamat. Lebih kelam-kabut bila pembangkang yang tak pernah henti jadi tukang adu domba dan hasut fitnah kepada kerajaan turut tumpang semangkuk.

Ahli Parlimen Kuantan bawa isu banjir selepas dua hari melanda dengan pelbagai tohmahan dan fitnah di Dewan Rakyat. Kemudian muncul pula macai-macai pembangkang yang kerjanya hanya tahu cari salah orang untuk sebar fitnah dan burukkan keadaan.

Blogger Unspiners ada buat pendedahan besar-besaran tentang perangai jahat pembangkang tentang isu banjir DI SINI.

Pembangkang ni takde kerja dah melainkan cari salah orang. Sebab tu fitnah tersebar merata-rata dan sampai ke tengah masyarakat termasuk usaha-usaha agensi kerajaan dalam kerja-kerja menyelamat mangsa banjir ni. Yang paling teruk kena tentunya MKN.

Malah dalam keadaan tertentu, sesama mereka sendiri pun mereka bantai pembangkang ni sebagaimana yang berlaku di Kemaman.


Selepas beberapa hari melaksanakan kerja-kerja menyelamat dan membiarkan kerja jahat pembangkang duk menabur fitnah, hari ni Ketua Pengarah MKN jawab satu persatu isu yang ditimbulkan pembangkang dan macai-macai bodohnya.

Baca lanjut DI SINI.


1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam