Pengikut

Khamis, 2 Mei 2013

TERNOW!!!!! MODUS OPERANDI PEMBANGKANG JATUHKAN KERAJAAN DIDEDAHSyamsul Hidayat Mohd Sharif, bekas staff di ibu pejabat lama PKR di Brickfields pernah mendedahkan bahawa BERSIH adalah idea Datuk Seri Anwar Ibrahim yang diilhamkan pada tahun 2007 bertujuan untuk memulihkan sokongan terhadap beliau yang semakin menyusut berbanding dengan reformasi 1998, menambahkan kewangan PKR dan meningkatkan api permusuhan di antara masyarakat awam (civil society) dengan kerajaan Barisan Nasional.
Bekas staff PKR itu mendedahkan perkara itu kerana beliau juga turut terlibat sebagai salah seorang anggota jawatankuasa perhimpunan BERSIH 1 pada 2007.
Fakta itu diperkukuhkan lagi oleh bekas Naib Presiden DAP, Tunku Abdul Aziz Ibrahim yang mendedahkan bahawa pada tahun 2007, ketika beliau masih lagi menjadi Presiden Transparency International Malaysia (TI-M), anak Anwar, Nurul Izzah telah menjemputnya untuk menyertai satu mesyuarat untuk membentuk satu jawatankuasa pemantau pilihanraya yang kemudiannya dikenali sebagai BERSIH.
Baca lagi pendedahan modus operandi jahat pembangkang untuk jatuhkan kerajaan siap dengan buktinya sekali DI SINI.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan