Pengikut

Ahad, 29 Januari 2012

Lingkaran Yahudi Keliling Anwar


Ketika kapal yang dilayari rakyat Malaysia, MV Marmara dan Rachel Corrie, yang dalam perjalanan ke Gaza untuk menyerahkan bantuan diserang tentera Israel, rakyat Malaysia di Kuala Lumpur membuat demonstrasi di Kedutaan amerika Syarikat.

Ketika itu, Anwar turut sama berucap mengecam Israel.

Tetapi rupanya sekejap saja simpati Anwar kepada rakyat Malaysia, Turki dan lain-lain umat Islam yang mahu membantu dan membela nasib rakyat Palestin di Gaza yang serba kekurangan.
Kemudian timbul pula isu APCO. Bukan main lagi Anwar bantai kerajaan dengan menuduh menggunakan khidmat Israel untuk memberi nasihat kepada kerajaan pimpinan Najib Razak.

Tidak lama kemudian, media barat mula menyerang Anwar. Akhirnya pecah tembelang Anwar. Langsung Anwar pun segera membuat lawatan meminta maaf yang dipanggil Apology Tour untuk bertemu kepala-kepala Zionis di Amerika Syarikat untuk memohon maaf.

Maka jangan hairan akhirnya Anwar meyuarakan kesediaan untuk menyokong keselamatan Israel jika dia menang jadi Perdana Menteri Malaysia sewaktu diwawancara dalam Wall Street Journal baru ni.

Bacaan lanjut di sini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan