Pengikut

Isnin, 1 April 2013

GEMPAR!!! Bakal MB Johor Hilang!M Star Online - Timbalan Pengerusi Parti Keadilan Rakyat (PKR) Johor, Dr Ahmad Faidhi kini mengambil alih tugas sebagai pengerusi negeri selepas Datuk Chua Jui Meng 'menghilangkan' diri. 

Dr Ahmad berkata mesyuarat pada 20 Mac lalu memutuskan bahawa dia akan mengambil alih tugas pengerusi negeri sehingga Chua kembali. 

"Secara rasmi, beliau (Chua) sedang bercuti tetapi kita tidak tahu sehingga bila," katanya pada sidang media di sini, Sabtu. 

Selain itu beliau berkata kepimpinan PKR negeri akan bertemu dengan penasihat parti, Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi membincangkan perkara-perkara berkaitan PKR Johor pada 2 April ini. 

Chua, bekas naib presiden MCA 'hilang' daripada mesyuarat PKR dan barisan kepimpinan pembangkang sejak Penasihat DAP, Lim Kit Siang mengumumkan hasratnya pada 18 Mac lalu untuk bertanding di kerusi Parlimen Gelang Patah. 


KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Belum apa-apa dah merajuk? Kata berjuang untuk rakyat? Takkan nama tak naik untuk jadi calon kawasaan pilihan pun dah merajuk???

Berjuang untuk rakyat kononnya....keh keh keh keh....jangan kelentong la wehhh.

Tengok misai pun gua dah tau dah...semua kaki gila pangkat, gila jawatan, gila kuasa, gila kedudukan, gila babi dan guna nama rakyat ni untuk isi perut sendiri. Khah ptuiiiiiiiii!!!!!Tiada ulasan:

Catat Ulasan