Pengikut

Jumaat, 5 April 2013

GEMPAR!!! FATWA BARU NIK AZIZ UNTUK PAU DUIT AHLI PASAntara Pos - Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat, semalam mengeluarkan ‘fatwa’ baru dengan mendakwa sembahyang orang Umno tidak akan mendapat pahala.

Beliau yang juga Menteri Besar berkata, disebabkan Umno menerima dasar kebangsaan dan menolak agama Allah, menyebabkan sembahyang mereka tidak akan mendapat pahala.

“Demo (UMNO) tolak Islam, tolak agama Allah, bila demo sembahyang, tidak boleh pahala. Hendak dapat pahala macam mana sebab tolak Islam.

“Bukan senang adik kakak, mesti ikhlas kerana pahala bukan senang hendak dapat. Begitu juga orang PAS sembahyang, tapi kedekut, juga tidak akan dapat pahala,” katanya ketika berceramah pada Ceramah Perdana di Kampung Jambu, di sini, malam kelmarin.

DENGAR TU WAHAI SEKALIAN ORANG PAS. KALAU KEDEKUT, SEMBAHYANG KAMU TAK DAPAT PAHALA!

PATUTLAH NAK BUAT CERAMAH TIAP-TIAP MALAM TAK KIRA HUJAN KE PANAS KE, NAK SAKAU DUIT PENGIKUT SENDIRI RUPANYA...KAH KAH KAH KAH KAH

Terima kasih TOK GURU, jasamu dikenang. Besar sungguh jasamu kepada kami di musim-musim pilihan raya ini. Sekali lagi terima kasih....

Perhatikan pula kepada ayat yang di bold kan....

Itulah cara nak kaut duit orang Pas masa pilihan raya ni. Maka keluarkan satu fatwa baru....

Senang sungguh jadi Pas ni. Hari-hari boleh buat atau tukar fatwa....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan